ivy bar
Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
8 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 8 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 72, στις Πεμ Νοε 21, 2024 7:17 pm
ΘΥΜΩΝΩ ΟΤΑΝ...
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΘΥΜΩΝΩ ΟΤΑΝ...
Συναισθήματα στο σχολικό περιβάλλον, Ε΄ τάξη, 2010-11
Πρόγραμμα Ανάπτυξης Διαπροσωπικών Σχέσεων
5ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού
Θυμώνω όταν…
Η εικόνα δημιουργήθηκε με το πρόγραμμα Wordle.
Τα παιδιά γράψανε με τι θυμώνουν στο σχολικό περιβάλλον και με τη βοήθεια του Wordle οπτικοποιήθηκε η συχνότητα εμφάνισης μιας λέξης από ένα δοσμένο κείμενο. Έτσι οι μεγαλύτερες λέξεις στην εικόνα δείχνουν με τι θυμώνουν περισσότερο οι μαθητές της Ε΄τάξης.
πηγαίνετε στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε την εικόνα:
http://www.wordle.net/show/wrdl/3515017/%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CF%83%CF%84%CE%BF_%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD%2C_%CE%95%CE%84%CF%84%CE%AC%CE%BE%CE%B7%2C2010-11%2C_%CE%A7%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B9_%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD...
Οι απαντήσεις των μαθητών:
Θυμώνω όταν…
με χτυπάνε, μου φέρονται άσχημα, όταν μου παίρνουν τα πράγματα, όταν με χτυπάνε ή με κοροϊδεύουν, όταν με βρίζουν, όταν ο δάσκαλος κάνει αδικίες, όταν δε με παίζουν, όταν με χτυπάνε, όταν με κουτσομπολεύουν, όταν ο δάσκαλος κάνει αδικίες, όταν ο δάσκαλος με αδικεί, όταν τα παιδιά με μειώνουν και όταν δεν παίζω μπάλα για βλακείες των άλλων, όταν με αδικούν και δεν πηγαίνω καλά στα τεστ, όταν με κοροϊδεύουν ακόμα και για πλάκα, με προδίδουν οι φίλοι μου, όταν με αδικούν, όταν τα παιδιά με μειώνουν, όταν με αδικούν, όταν οι συμμαθητές μου τσακώνονται, όταν ένας συμμαθητής μου με χτυπάει, όταν με βρίζουν και με χτυπούν, όταν με αδικούν, όταν με κοροϊδεύουν και με αδικούν.
Πρόγραμμα Ανάπτυξης Διαπροσωπικών Σχέσεων
5ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού
Θυμώνω όταν…
Η εικόνα δημιουργήθηκε με το πρόγραμμα Wordle.
Τα παιδιά γράψανε με τι θυμώνουν στο σχολικό περιβάλλον και με τη βοήθεια του Wordle οπτικοποιήθηκε η συχνότητα εμφάνισης μιας λέξης από ένα δοσμένο κείμενο. Έτσι οι μεγαλύτερες λέξεις στην εικόνα δείχνουν με τι θυμώνουν περισσότερο οι μαθητές της Ε΄τάξης.
πηγαίνετε στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε την εικόνα:
http://www.wordle.net/show/wrdl/3515017/%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CF%83%CF%84%CE%BF_%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD%2C_%CE%95%CE%84%CF%84%CE%AC%CE%BE%CE%B7%2C2010-11%2C_%CE%A7%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B9_%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD...
Οι απαντήσεις των μαθητών:
Θυμώνω όταν…
με χτυπάνε, μου φέρονται άσχημα, όταν μου παίρνουν τα πράγματα, όταν με χτυπάνε ή με κοροϊδεύουν, όταν με βρίζουν, όταν ο δάσκαλος κάνει αδικίες, όταν δε με παίζουν, όταν με χτυπάνε, όταν με κουτσομπολεύουν, όταν ο δάσκαλος κάνει αδικίες, όταν ο δάσκαλος με αδικεί, όταν τα παιδιά με μειώνουν και όταν δεν παίζω μπάλα για βλακείες των άλλων, όταν με αδικούν και δεν πηγαίνω καλά στα τεστ, όταν με κοροϊδεύουν ακόμα και για πλάκα, με προδίδουν οι φίλοι μου, όταν με αδικούν, όταν τα παιδιά με μειώνουν, όταν με αδικούν, όταν οι συμμαθητές μου τσακώνονται, όταν ένας συμμαθητής μου με χτυπάει, όταν με βρίζουν και με χτυπούν, όταν με αδικούν, όταν με κοροϊδεύουν και με αδικούν.
Απ: ΘΥΜΩΝΩ ΟΤΑΝ...
εγω με τα περισσοτερα απο αυτα θυμωνω παρα πολυ
Artemis- Αριθμός μηνυμάτων : 344
Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2011
Απ: ΘΥΜΩΝΩ ΟΤΑΝ...
Ετσι θα παει οποιο βρισκεις μπροστα σου θα το ξαναγραφεις??
Artemis- Αριθμός μηνυμάτων : 344
Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2011
Παρόμοια θέματα
» ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΑΝ...
» ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΤΑΝ...
» ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΑΙ ΟΤΑΝ...
» ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΟΤΑΝ...
» ΑΣΤΕΙΟ ΒΙΝΤΕΟ- ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ
» ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΤΑΝ...
» ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΑΙ ΟΤΑΝ...
» ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΟΤΑΝ...
» ΑΣΤΕΙΟ ΒΙΝΤΕΟ- ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ